Előfizetői tartalom

Igazi újdonságokkal robbantott a Samsung Galaxy S5

Nagy Viktor, Mobile World Congress, Barcelona
Más lett az új Galaxy S5, mint amire sokan számítottak, a telefon sok tekintetben elmarad attól, amit az igazi geekek vártak, a koreai gyártó azonban sok érdekes, nem várt fícsört is beletett az S5-be, amelyet április 11-én, rögtön 150 országban kezdenek majd el értékesíteni. A Portfolio.hu a bemutató helyszínéről, a barcelonai mobilkiállításról tudósít.

Itt a Galaxy S5!. Mire lehetett számítani? Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a barcelonai bemutató előtt sok pletyka keringett a Galaxy S5-tel kapcsolatban. A techblogok arról cikkeztek, hogy az S5-öst rögtön két méretben is bemutathatják, a nagyobbik képernyője 5,2 colos és 1440 x 2560-as felbontású lehet, a telefonba legalább 16 megapixeles kamera, és legalább 3 GB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés