Előfizetői tartalom

Jönnek az androidos Nokiák!

Portfolio
Régóta várt lépésre szánta el magát a Nokia: ma a barcelonai mobilkiállításon bemutatta első androidos okostelefonjait. Az alsó kategóriás készülékeknek szánt okostelefonok elsősorban a fejlődő piacokat célozzák meg, a Nokia X elnevezésű okostelefon már 89 euróért megvásárolható lesz. A Nokia a Microsofttal kötött szövetséget az okostelefonok piacán évekkel ezelőtt, már folyamatban van a telefongyártás eladása az amerikai szoftveróriás számára, így ennek fényében érdekes döntés a rivális operációs rendszer választása. Az új Nokia készülékekkel a célja a részesedésének növelése az alsó kategóriás készülékek piacán, ahol az olcsó androidos telefonokkal nem tudott eddig árban versenyezni a Nokia.

Kapcsolódó cikkünk2014.02.11Androidos okostelefonnal támad a Nokia!Jönnek az Androidos Nokiák! Régóta várt lépésre szánta el magát a Nokia. Ma a barcelonai mobil kiállításon bemutatta első okostelefonjait, amelyek azt Android operációs rendszert futtatják, véget vetve az elzárkózásnak a Google ingyenes operációs rendszerétől.A Nokia X okostelefon, forrás: NokiaAz új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés