Előfizetői tartalom

A WhatsApp miatt szárnyal a BlackBerry

Portfolio
Feltehetően a WhatsApp múlt héten bejelentett 19 milliárd dolláros felvásárlásán felbuzdulva, a BlackBerry fontolgatja chatszolgáltatása, a BlackBerry Messenger leválasztását vagy eladását - nyilatkozta a társaság vezérigazgatója, John Chen a barcelonai mobil kiállításon. Hozzátette, hogy ha valaki 19 milliárd dollárt ajánlata az alkalmazásért, mint a Facebook a WhatsAppért, akkor azt javasolná a részvényeseknek, hogy fogadják el az ajánlatot. Csak hogy kontextusba helyezzük az összeget, a BlackBerry piaci kapitalizációja 5 milliárd dollár. Mindenesetre a befektetők örülnek, a részvények tovább emelkednek ma.

Fontolóra fogja venni BlackBerry chatszolgáltatása, a BlackBerry Messenger leválasztását vagy eladását. "Egy tőzsdei céget vezetve, bármit, ami segíthet a részvényeseinknek, nagyon komolyan fontolóra kell vennünk" - mondta a BlackBerry vezérigazgatója, John Chen a barcelonai mobil kiállításon a Bloomberg kérdéseire válaszolva. Az üzenetküldő alkalmazás azután került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés