Előfizetői tartalom

Nem tudta áttörni az S&P a kulcsszintet

Portfolio
A délután folyamán vegyes impulzusok érkeztek az amerikai gazdaságból, az ingatlanpiaci jobb, míg a fogyasztói bizalmi adat rosszabb lett a vártnál. Megerősítés hiányában óvatosan indult a kereskedés, láthattunk 0,1-0,2%-os emelkedést is, végül azonban a tengerentúli részvényindexek 0,1-0,2%-os leértékelődéssel zártak. Szakértők szerint a történelmi csúcs közelében lévő indexek esetében érthető, hogy elbizonytalanodtak a befektetők.

2014. február 25. 22:04 Megosztás Pirosban zártak az indexek A kereskedés vége nem tartogatott izgalmakat, a vezető amerikai indexek mind piros tartományban zártak. A Nasdaq és az S&P 0,1%-kal, míg a Dow 0,2%-kal értékelődött le. Az S&P-nél a kulcsfontosságú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés