Előfizetői tartalom

Az e-útdíj rendszer lesz a "mindenes mobilfizetési platform"?

Portfolio
A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert az e-útdíj rendszerre alapozzák a tervek szerint - értesült a Népszabadság. Feltéve, ha minden partneri kapcsolat sikeres lesz. A parkolás és a közlekedési díjak fizetése mobilra költözhet már a közeljövőben, de 2016-ra a strandbelépőkért, színházjegyekért is mobillal fizethetünk.

Mint azt a Portfolio.hu korábban megtudta, a HU-GO e-útdíj rendszer kihasználtsága jelenleg 10 százalék körül mozog, ez minden bizonnyal teret ad arra, hogy további funkciókkal bővítsék a rendszert. A sokoldalú rendszert ezért további mobilfizetési feladatokkal látnák el.Nemzeti Mobilfizetési Rendszer A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer elsősorban a közlekedési közszolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés