Előfizetői tartalom

Nyomoznak a bezárt Bitcoin-tőzsdénél

Portfolio
A Bitcoin Fundation információkkal látta el az amerikai szövetségi szabályozókat az egykor volt legnagyobb BTC-tőzsdén indított nyomozás elősegítése érdekében - számolt be a Bloomberg. A Bitcoinnal foglalkozó vállalkozásokat és tőzsdéket összefogó lobbicsoport a szuperpénzbe vetett bizalmat próbálja megőrizni, miközben az MT Gox azt ígéri, meg fogják oldani a problémát.

"A Bitcoin Fundation proaktív módon fordult" a New York-i szabályozókhoz azzal, hogy segítséget nyújtson az MT Gox japán BTC-tőzsdénél indított nyomozásban - tudatta a Bitcoin Fundation közleményben. Nem sokkal azután, hogy az MT Gox vezérigazgatója hétfőn lemondott a lobbicsoport elnökségi tagságáról, a volt tagtársai az amerikai hatóságokhoz fordultak. Piaci pletykák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés