Előfizetői tartalom

Drága a Tesla? - Mást is vehetsz helyette!

Portfolio
A Tesla Motors az elmúlt év sikereinek hatására óriási ralit produkált, így a részvények 250 dollár feletti árfolyamon cserének már gazdát. A magas ár viszont sokakat eltántoríthat a papírok megvásárlásától még akkor is, hogyha hisznek az elektromos-autógyártóban. Nekik kínálhat jó alternatívát a Polypore, a vállalaton keresztül ugyanis közvetve részesei lehetnek a Tesla leendő sikereinek a befektetők - írja a MarketWatch.

Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének újabb és újabb hírek a Tesla Motors háza tájáról, a cég sikert sikerre halmoz, így nem meglepő, hogy az árfolyama az elmúlt egy évben több mint 625 százalékot erősödött. Ez pedig azt eredményezte, hogy egy Tesla-részvényért több mint 250 dollárt kérnek az amerikai részvénypiacon. Abban az esetben viszont, hogyha valaki hisz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés