Előfizetői tartalom

Jön az iFerrari és az iVolvo?

Portfolio
Először a mobilok, most az autók. Miután az Apple fenekestül forgatta fel a kommunikációs szokásainkat, most a vezetési szokásainkat akarja megreformálni. Jövő héten az Apple bemutatja a luxusautókba fejlesztett operációs rendszerét, így ezentúl iOS lehet olyan autókban, mint a Ferrari, a Mercedes, vagy a Volvo. Ezzel megkezdődött a harc a jövő okosautóiért.

Jövő héten bemutathatja az első, autókra fejlesztett operációs rendszerét az Apple - tudta meg a Financial Times. Az amerikai technológiai óriás operációs rendszerét a Ferrari, a Mercedes és a Volvo autóiban használják majd először. A hivatalos bejelentést a jövő heti genfi autókiállításon teheti meg az Apple. Ezzel a lépéssel az Apple hivatalosan is megkezdi a harcot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés