Előfizetői tartalom

Rezsiszámlákra nyomtatják majd a szavazócédulákat?

Portfolio
A kormány elmúlt időszakban kiemelt témává tette az energiaellátás témakörét, így a korábbi, egyszerű "gázár-kérdésen" túlmenően további témák is a kampány témájává nőtték ki magukat. Persze a rezsicsökkentés értelmezhető a gázár-kérdés kiterjesztésének is, de már szó van nonprofit (tehát visszaállamosított) energiaellátásról és atomenergiáról is. Kigyűjtöttük, hogy melyik párt milyen energetikai elvekkel indul neki az áprilisi választásoknak.

Bő egy hónap múlva országgyűlési választás lesz Magyarországon, amelyen a pártok energetikai programja is megmérettetésre kerül. Az idei kampányidőszakban, elsősorban az elmúlt időszak kormányzati politikájának betudhatóan kiemelt fontosságot kaptak az energetikai kérdések, így az alábbiakban bemutatjuk, hogy a választásokon induló pártok milyen energetikai elképzelésekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés