Előfizetői tartalom

Ilyen lesz az Apple "okosautója"

Portfolio
Hivatalosan is bejelentette az Apple, amiről már régóta folytak a spekulációk, hogy betör az autószektorba. Az amerikai technológiai óriás egy olyan megoldással jelentkezik, aminek segítségével az autón belül a járművezetők össze tudják hangolni a szórakoztató rendszerüket az iPhone-jukkal. A CarPlay elnevezésű alkalmazás a héten mutatkozik be a genfi autókiállításon a Ferrari, a Mercedes és a Volvo autóiban.

Itt az "iCar", ami a CarPlay Régóta folytak a spekulációk az Apple "iCar"-járól és most úgy tűnik, hogy nem volt hiábavaló a várakozás. Az Apple betör az autószektorba, bejelentett egy alkalmazást, aminek segítségével az autósok a szórakoztatási rendszerüket összehangolhatják az iPhone-jukkal. Az alkalmazás, amely a CarPlay nevet kapta, ami a héten debütál a genfi autókiállításon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés