Előfizetői tartalom

Az erős hazai - Új Audi TT

Hámor Iván
Az Audi TT-k összeszerelése a kezdetektől - 1998-tól - a négykarikás márka győri gyárában történt, de egészen mostanáig ez "csak" szerelés volt, nem gyártás. A genfi autókiállításon bemutatott harmadik generációs TT viszont hazai termék, ennek már a karosszériája is itt készül, nem pedig vonaton érkezik. Az erősségét pedig az akár 310 lóerős motorjának köszönheti.

Amikor az Audi TT első generációja 1998-ban a piacra érkezett, igazi dizájn-forradalmat indított, formai nyelvezete különös vonzerővel ruházta fel, és rövid idő alatt legendás ikonná avatta. A harmadik TT-nemzedékben ezen eredeti ötletek közül jó néhányat újraértelmeztek és egészen újszerű kontextusban alkalmaztak az Audi formatervezői. Számos részletében az első generáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés