Előfizetői tartalom

További infrastruktúrafejlesztések várhatók Komárom-Esztergom megyében

Portfolio
A közép-dunántúli régió már megvalósult, folyamatban lévő és tervezett infrastrukturális fejlesztéseiről számolt be Völner Pál 2014. március 5-én, az esztergomi Smart Vállalkozásfejlesztési Konferencián. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára a frissen kidolgozott Nemzeti Közlekedési Stratégia (NKS) sarokpontjai mentén ismertette az elmúlt évek eredményeit és a jövő feladatait.

A közép-, hosszú- és nagytávra készült NKS a magyar-szlovák határ-menti területek fejlesztését is fontos célként kezeli - vezette fel mondandóját az államtitkár. Völner Pál előadásában előbb Komárom-Esztergom megye legjelentősebb közelmúltbeli közúti beruházására, az 1-13. számú főutak közötti elkerülő szakasz I. ütemének megépítésére emlékeztetett, majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés