Előfizetői tartalom

Tarolt a Continental - Történelmi csúcson az árfolyam

Portfolio
A Continental AG rendkívül erős számokkal örvendeztette meg befektetőit csütörtökön annak ellenére, hogy az európai autópiac zsugorodásával is meg kellett küzdenie. A német beszállító-óriás az összes fontos profitsoron növekedést tudott elérni tavaly, ráadásul a menedzsment jövőre vonatkozó várakozásaik is rendkívül pozitívak. A cégcsoport már 24 éve van jelen Magyarországon, így túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sikere magyar siker is.

Bődületes számok a német óriástól A Continental AG tavaly több mint 33,3 milliárd eurós árbevételt ért el, ami közel 2 százalékos növekedést jelentett 2012-höz képest annak ellenére, hogy az európai autópiac immár hatodik éve tartó zsugorodásával és negatív árfolyamhatásokkal is meg kellett küzdenie. A cégcsoport üzemi nyeresége közel 3,3 milliárd euró lett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés