Előfizetői tartalom

ENEFI: elutasították keresetét Romániában

Portfolio
Az ENEFI keresetét elutasította a Maros Megyei Törvényszék. A cég korábban több mint 124 millió lej összegben nyújtott be kártérítést Marosvásárhellyel szemben. A döntést követően az ENEFI kiemelte: nem lát jelenleg esélyt a követelése megtérülésére, így konszolidált szinten 100 százalékos mértékű értékvesztést számolt el - áll a BÉT honlapján.

A Maros Megyei Törvényszék elutasította a Társaság kereseti kérelmét és helyt adott Marosvásárhely Megyei Jogú Város által fogalmazott és kiegészített viszontkeresetnek. Az ENEFI korábban kártérítés, távhőtámogatás és szolgáltatás ellenértékének követelése tárgyában több mint 124 millió lej összegű kereseti kérelmet nyújtott be Marosvásárhellyel szemben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés