Előfizetői tartalom

Megválasztották az év energiatudatos vállalatát

Portfolio
A T-Systems Magyarország nyerte el az Energiatudatos Vállalat címet, amelyet a cég az energiafelhasználás optimalizálását célzó és az adatközponti működés energiamenedzsmentjét javító vállalások alapján nyert el. A cím elnyerését igazoló oklevelet Barinkai Zoltán kompetenciaközpont-vezető vette át a budapesti Képviselői Irodaházban, 2014. március 6-án, a Virtuális Erőmű Program által megrendezett díjátadón.

Az Energiatudatos Vállalat címet tanúsító védjegyet annak köszönhetően kapta meg a T-Systems Magyarország Budapesti Adatközpontja, hogy fennálló energiahatékonysági helyzetének felmérését követően releváns mértékű, de reálisan megvalósítható önkéntes vállalásokat tett az energiafogyasztás mérséklése és az energiahatékonyság növelése érdekében. A vállalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés