Előfizetői tartalom

Egyelőre nem hozta el az aranykort a Xetra

Portfolio
Tavaly december elején indult el a BÉT-en a Xetra, az új kereskedési rendszer, amelyhez nagy reményeket fűzött a tőzsde és a piaci szereplők többsége is. Az azóta eltelt három hónapban a befektetési szolgáltatók tapasztalatai szerint egyelőre nem nőtt a kereskedési forgalom a magyar piacon, ugyanakkor a technológiai fejlődés mellett a Xetra kinyitotta a kaput a külföldi befektetők előtt.

A Xetra bevezetésével a BÉT-en jegyzett részvények és kötvények december 6-tól közvetlenül elérhetővé váltak valamennyi, a Xetra rendszerhez már kapcsolódott kereskedő és ezáltal a befektetők széles köre számára, míg a BÉT-en kereskedő brókercégek és ügyfeleik is közvetlen elérést kaptak több, mint 10 ezer részvényhez és más befektetési termékhez. A hétfőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés