Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a következő iPhone?

Portfolio
Felminősítette a Pacific Crest elemzője az Apple részvényeit, amit azzal indokolt, hogy véleménye szerint az Apple egy nagyméretű, 4,7 hüvelykes okostelefont dob majd ősszel piacra. Ez új lendületet adhat majd a bevételeknek és a profitnak is. Drágább lesz az elemző által iPhone 6-nak nevezett készülék, de ez szerinte nem érdekli a vásárlókat - írja a Business Insider.

A soron következő iPhone nagyobb kijelzővel rendelkezhet - véli a Pacific Crest elemzője. A szakértő egy 4,7 hüvelykes okostelefont vár őszre, amit iPhone 6-nak nevezett el. Véleménye szerint 100 dollárral drágább lesz a telefon, szerződéssel 299 dollárért lesz megvásárolható.Kapcsolódó cikkünk2014.01.24Jönnek az óriás iPhone-ok!A telefon piacra dobása lendületet adhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés