Előfizetői tartalom

Idén semmi nem jön be a milliárdosnak - Vesztésre áll a "fosztogató"

Portfolio
Nagyhalakra vetette ki a hálóját az elmúlt egy évben a híresen aktív befektető, Carl Icahn, akit a "vállalatok fosztogatójának" is szoktak hívni. Tavaly a Dellnél, majd az Apple-nél próbálkozott, most pedig az eBayen a sor. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy mostanában nem tudja érvényesíteni akaratát: a Dell felvásárlási csatáját feladta és az Apple-nél sem kilincsel tovább az újabb saját részvény visszavásárlásokért.

A milliárdos guru legújabb játékszere Nem kis cégekre vetette ki a hálóját mostanában Carl Icahn. Tavaly a Dell felvásárlása kapcsán hallatta a hangját, majd az Apple-nél akart újabb saját részvény vásárlásokat kicsikarni, januárban pedig az e-kereskedelmi óriást, az eBayt vette célba a híresen aktív befektető. Decemberben közel 1%-os részesedést vásárolt az eBayben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés