Előfizetői tartalom

Ilyen nincs, tényleg felvásárolják a Teslát?

A Tesla Motors árfolyama az elmúlt hetekben újabb csúcsokat döntött, az eszeveszett száguldásnak az egyik fő hajtórugója azok a piaci pletykák voltak, melyek szerint az elektromos-autógyártót hamarosan felvásárolhatják. Alábbi cikkünkben annak jártunk után, mi a logika a felvásárlás mögött, milyen mélyen kéne a zsebébe nyúlnia a leendő vevőnek, ki engedhetné meg magának a Tesla bekebelezését, és egyáltalán miért is adna túl Elon Musk imádott vállalatán.

Felvásárlási pletyka is repítette a Teslát A Tesla Motors esetleges felvásárlásával kapcsolatban már hónapok óta folytak a piaci találgatások és keltek szárnyra újabb és újabb híresztelések. A lehetséges kérők között említették az Apple-t és a General Motorst, de más nagyvállalatok is képbe kerültek. Az viszont igazi meglepetés volt, amikor Elon Musk, a cég vezére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés