Előfizetői tartalom

Mi ez a zuhanás?

Komoly zuhanás indult meg a világ vezető részvénypiacain az elmúlt napokban, ami könnyedén folytatódhat a jövő hét során is. Ez azonban nem csak az ukrán geopolitikai kockázatok, valamint a kínai gazdaság lassulásával kapcsolatos aggodalmak nyomán alakulhat ki, hanem a Fed eszközvásárlási program lassításának (tapering) folytatódása, valamint az amerikai részvénypiaci értékeltségek miatt is.

Azoknak a befektetőknek, aki szeretnének profitálni a részvénypiaci esésekből, érdemes igénybe venni a Portfolio.hu exkluzív TraderSzoba szolgáltatását, ahol már a hét elején felhívtuk a figyelmet az S&P 500 potenciális zuhanására. Jelentős zuhanások voltak láthatóak az elmúlt hét során az amerikai részvénypiacokon, könnyen elképzelhető azonban, hogy a lejtmenetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés