Előfizetői tartalom

NGM: szükség lenne egy nemzeti légitársaságra

Portfolio
Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy képviselői kérdésre írásban nyilatkozott a magyar nemzeti légitársaság ügyében, írja a Napi.hu. A levélből nem derül ki, hogy komolyak-e a kormány szándékai egy budapesti székhelyű nemzeti légitársaság létrehozására, az viszont igen, hogy a miniszter fontosnak tartja, hogy működjön egy ilyen légitársaság.

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter szerint "kiemelkedő nemzetgazdasági érdek, hogy Budapest központtal, kiterjedt hálózattal rendelkező erős, versenyképes nemzeti hálózati légitársaság működjön". A nemzeti fejlesztési miniszter szerint a nemzeti légitársaság Európa minden országában egyrészt mint munkahelyteremtő és munkahelyfenntartó, valamint komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés