Előfizetői tartalom

Újabb gép tűnt el - Egyre veszélyesebb a repülés?

Portfolio
A maláj légitársaság gépének egy héttel ezelőtti eltűnése kapcsán ismét előtérbe kerültek a légiközlekedés biztonságával kapcsolatos kérdések. Vajon még mindig a repülés a legbiztonságosabb közlekedés? Mi az esélyünk arra, hogy meghaljunk egy légibalesetben? Melyik a legbiztonságosabb légitársaság? Hol történik a legtöbb baleset és melyik a repülés legveszélyesebb fázisa? Mi lesz a balesetet szenvedő légitársaságok sorsa? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Rejtélyes gépeltűnés A maláj légitársaság repülőgépének rejtélyes eltűnése kapcsán ismét előtérbe kerültek a légiközlekedés biztonságával kapcsolatos kérdések. A múlt hétvégén veszítették el a kapcsolatot a Malaysian Airline egyik Boeing 777-es gépével, amelyik Kínába tartott és azóta sincs hír róla. Időről időre történnek súlyos balesetek manapság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés