Előfizetői tartalom

A Renault szép csendben meghódítja Európát

Februárban zsinórban hatodik hónapja növekedtek az új autó eladások Európában, amiben nagy szerepe volt a volumengyártóknak, a Renault, a Volkswagen, a Ford és a Fiat is remek teljesítményt nyújtott. Ráadásul az ázsiai gyártók is ráléptek a gázpedálra, többen közülük erős, két számjegyű növekedést értek el az eladások területén. Az pedig csak hab a tortán, hogy a legnagyobb európai autópiacok közül egyedül a franciáknál mértek visszaesést. Mindezek ellenére több nagy autógyártó vezetője is figyelmeztet: korai még pezsgőt bontani.

Új időszámítás kezdődhet Európában Az európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma több mint 0,861 millió darab volt februárban, ami 8 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Az elmúlt hónapok már a növekedésről szóltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés