Előfizetői tartalom

Ez már az összeomlás? Nem, de már alakul

Portfolio
Néhány napos fellángolásoktól eltekintve, nagyon messziről nézve egyre több tőzsdei termékben látszanak a "fáradtság jelei", több feltörekvő ország részvényindexe, az emelkedést korábban vezető technológiai részvények és ipari fémek is több mint 20 százalékot estek az elmúlt hónapokban. Adódik a kérdés: beköszöntött a medve piac?

Apa, kezdődik! Az elmúlt hónapokban egyre több tőzsdén kezdődött el kisebb-nagyobb korrekció, egyre több korábbi vezető részvényben, feltörekvő piacon már 20 százaléknál is nagyobb az esés. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amit néhány híres guru állít, szerintük ugyanis még csak most kezdődik az utóbbi évek legnagyobb korrekciója, amely a 2000-es vagy a 2008-ashoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés