Előfizetői tartalom

Bolondulnak a vevők a BMW-ért

Nagy Viktor, München
A BMW tavaly több szempontból is rekordévet zárt, a vállalat soha korábban nem adott el annyi járművet, mint tavaly, adózás előtti és adózott eredménye is rekordmagasságba emelkedett. De nem csak a 2013-as év volt erős, a menedzsment optimista, és arra számít, hogy idén a vállalat újabb rekordokat érhet el. A Portfolio.hu Münchenből, a BMW éves eredményeit bemutató sajtótájékoztatójáról tudósít.

Rekordok éve A BMW csoport az eladásokban tavaly új rekordot ért el, 1,96 millió járművet értékesítettek, ami 6,4 százalékkal több, mint 2012-ben, ezzel a vállalat őrzi első helyét a prémium szegmensben.Forrás: Portfolio.huA BMW több modelljének, a MINI-nek és a Rolls-Royce-nak az eladásai is új rekordot értek el 2013-ban.Forrás: Portfolio.huForrás: Portfolio.huA BMW...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés