Előfizetői tartalom

Mi történne, ha a Tesla vezére Steve Jobs vagy Henry Ford útjára lépne?

Portfolio
A Goldman Sachs elemzője, Patrick Archambault 170 dollárról 200 dollárra megemelte a Tesla Motorsra vonatkozó célárát. Ez a várakozás, mintegy 17 százalékkal van lejjebb az elektromos-autógyártó keddi záróárfolyamához képest. Abban az esetben viszont, hogyha a Tesla vezére, Elon Musk hasonló üzleti utat jár be cégével a jövőben, mint Steve Jobs az iPhone-nal, akkor jelentős felértékelődési potenciál van a Tesla-papírokban a Goldman szerint - írja a The Wall Street Journal.

A Goldman Sachs elemzője, Patrick Archambault a korábbi 170 dollárról 200 dollárra megemelte a Tesla Motorsra vonatkozó célárfolyamát. Ez a várakozás közel 17 százalékkal van lejjebb, mint az elektromos-autógyártó tegnapi záróárfolyama.Ütős forgatókönyvek Archambault egy szokatlan megközelítést alkalmazott, a Tesla Motors fair értékének meghatározására. Modelljében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés