Előfizetői tartalom

Félnek az energiacégek? - 9 pontos levelet írtak az Európai Tanácsnak

Portfolio
Azonnali és drasztikus beavatkozásokat sürgetnek Európa legnagyobb energiavállalatainak vezetői. A közel egy tucat tagot számláló csoportosulás szerint az elmúlt időszakban az EU mindhárom alapvető energiapolitikai célkitűzése sérült, tehát magasabbak lettek az árak, romlott az ellátásbiztonság, és növekedett a CO2-kibocsátás. A legnagyobbakat tömörítő Magritte Csoport 9 pontos tervezetet intézett az Európai Tanácshoz.

Közös nyilatkozatban hívja fel az európai döntéshozók figyelmét Európa közel egy tucat meghatározó energiavállalatának vezérigazgatója arra, hogy az EU csak sorozatos reformintézkedések által lehet képes felülemelkedni az európai energiaellátás előtt álló kihívásokon. A cégvezetők vélekedése szerint az Európai Tanács aktuális ülésén a politikusoknak nem elég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés