Előfizetői tartalom

Ilyet ritkán látni: egy nap alatt 20 százalékot ralizott a First Solar

Portfolio
Több jó hírrel szolgált a First Solar tegnap az elemzői napot követő közleményében: a vállalat bár idén alacsonyabb egy részvényre jutó eredményre számít, mint az elemzők, ugyanakkor a következő két évet tekintve már kellemes meglepetéssel szolgált. A részvények árfolyama több mint 20 százalékkal került feljebb, így több éves csúcsra emelkedett.

Elemzői napot tartott tegnap a First Solar, melyet követően közleményben ismertette a menedzsment az idei és a következő két évre vonatkozó várakozását. A társaság 2014-ben 3,7-4 milliárd dolláros árbevétel és 16-18 százalékos bruttó margin mellett 2,2-2,6 dolláros EPS-re számít, míg az elemzők 3,77 milliárd dolláros bevételt és 3,21 dolláros EPS-t prognosztizálnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés