Előfizetői tartalom

Mesés: 26 milliárd forintra bukkantak egy pénztárcában

Portfolio
Még mindig tud meglepetést okozni a Bitcoin, ráadásul nem csak az árfolyam volatilis mozgásával, hanem a színesebbnél színesebb sztorikkal. A csődbe ment japán BTC-tőzsde, az MT Gox 200 ezer elveszett Bitcoinra bukkant egy elektronikus tárcában. A 116 millió dollárt (26 milliárd forintot) érő vagyon egy elfeledett számláról került elő, amiről azt hitték, teljesen üres - számolt be a BBC.

Az elketronikus fizetési módozatokról és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A japán MT Gox néhány hónappal ezelőtt még a legnagyobb forgalmú, legtöbb hagyományos devizával elérhető globális Bitcoin-tőzsde volt, március elején azonban csődöt jelentett. A tőzsde...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés