Előfizetői tartalom

Jön az Apple televíziója!

Portfolio
Hamarosan valóra válhat az Apple várva várt televíziós szolgáltatása, a hírek szerint a társaság tárgyalásokat folytat a Comcast kábeltelevíziós céggel egy internetes streaming televíziós szolgáltatásról. Ez egy új szintre emelné a kooperációt egy technológiai cég és egy kábelszolgáltató között, amely megreformálhatja a televíziós piacot.

A Comcasttal tárgyal az Apple Megvalósulhat az Apple várva várt televíziós szolgáltatása, a hírek szerint a társaság tárgyalásokat folytat a Comcast kábeltelevíziós céggel, ami példa nélküli együttműködéshez vezethet egy kábelcég és egy technológiai vállalat között. Ha megvalósul az ügylet, az megreformálhatja a televíziózást. Az ügyhöz közel álló források...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés