Előfizetői tartalom

Késlekedik a Nokia felvásárlása

Portfolio
Késlekedik a Nokia készülékgyártó üzletágának felvásárlása, miután az ázsiai szabályozó hatóságok késlekednek a jóváhagyással. Nem az első negyedévben zárul le a tranzakció, mint ami az eredeti tervekben szerepelt, hanem valószínűleg áprilisig várni kell rá, hogy hivatalosan is a Microsoft tulajdonába kerüljön a mobilgyártó.

Később zárulhat le a Nokia mobilgyártó részlegének eladása, mint amit eredetileg tervezett a cég, ugyanis még az ázsiai szabályozó hatóságok jóváhagyására vár. Az Európai Unióban és az Egyesült Államokban már jóváhagyták a tranzakciót. Eredetileg az első negyedévben zárult volna le a felvásárlás, ami most áprilisra csúszhat. A két cég biztosította a befektetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés