Előfizetői tartalom

A "világ legjobb androidos telefonját" mutatta be a HTC

Portfolio
Bemutatta új csúcstelefonját a HTC tegnap abban a reményben, hogy ezzel tud javítani piaci pozícióin. Az elmúlt években hiába dobott piacra jobbnál jobb okostelefonokat, mégsem tudta felvenni a versenyt az agresszívan hirdető Apple-lel és Samsunggal. Vannak, akik szerint a HTC One M8 névre keresztelt készülék a legjobb androidos telefon most a világon.

Itt az új csúcstelefon! Tegnap lerántotta a leplet legújabb csúcsmobiljáról a tajvani okostelefon-gyártó, a HTC. A HTC One utódja, az M8 elnevezésű okostelefon 5 collos kijelzőt kapott, amivel valamivel nagyobb, mint elődje, jobb kamerával, gyorsabb processzorral és új szoftverrel kerül a felhasználókhoz. Az okostelefon fémházzal lesz felszerelve, ami prémium érzést biztosít....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés