Előfizetői tartalom

Damodaran: nem gyűlölöm a Teslát és Elon Muskot

Portfolio
Aswath Damodaran, a New York University legendás közgazdásza blogján ismét megszólalt Tesla ügyben, korábbi álláspontját felülbírálva úgy nyilatkozott, hogy a cég fair árfolyama 100-118 dollár között lehet. Damodaran új modelljében olyan tényezőket vesz figyelembe, mint a "gigagyár" várható hatása, illetve a Tesla negyedik negyedéves eredménye.

Aswath Damodaran ismét megszólalt a Teslával kapcsolatban azt követően, hogy 2013. szeptember 4-én publikált elemzésében kifejtette, hogy véleménye szerint a cég fair árfolyama 67,12 dollár. Damodaran akkor és azóta kaphatott hideget-meleget egyaránt, ugyanis mostani elemzését egy öt pontból álló felsorolással kezdte: (1) nem, én nem gyűlölöm a Teslát és Elon Muskot, (2)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés