Előfizetői tartalom

Az Opelnak befellegzett Kínában

Portfolio
A General Motors két fontos lépést tett annak érdekében, hogy újra nyereségessé tegye európai leánycégét, az Opelt. Egyrészt az évtized második felétől az Opel németországi gyárában állítják majd elő a Buick valamelyik modelljét, másrészt megszüntetik az Opel modellek értékesítését Kínában - írja az Automotive News Europe.

Európában gyártják majd a Buickot Az Opel bejelentette, hogy németországi gyárában (Ruesselsheim) fogja gyártani a Buick valamelyik modelljét (vélhetően a Buick Regal-t) az amerikai piac számára. A projekt 245 millió eurót emészt fel és az évtized második felében kezdődhet meg, a ruesselsheimi üzemében, ahol eddig az Insigniák kerültek előállításra. Az üggyel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés