Előfizetői tartalom

Káosz várható a Népligetnél

Portfolio
Újabb üteméhez ér április 1-jén az 1-es villamos vonalának felújítása és meghosszabbítása. Folytatódik a déli szakasz felújítása, amelyhez kapcsolódva a villamos a következő ütemváltásig, április 11-éig az Árpád híd M és a Vajda Péter utca közötti szakaszon jár csak. Az 1-es villamos által nem érintett Közvágóhíd H végállomás és a Vajda Péter utca közötti szakasza pótlására 201V jelzéssel indít autóbuszt a BKK - olvasható a közleményben.

2014. április 1-jén (kedden) az 1-es villamosvonal felújításának és meghosszabbításának újabb üteme kezdődik. A Közvágóhíd megálló szerkezetbontásának befejeztével megkezdődött a déli vonalszakasz átépítése, amely tervezetten június 10-ére készül majd el. Az átépítés során a Soroksári útról a Rákóczi hídra vezető lépcső mellett új rámpát építünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés