Előfizetői tartalom

Így fizeti a Nyomda az osztalékot

Portfolio
Közzétette az ANY Biztonsági Nyomda osztalékfizetési rendjét, a közgyűlésének döntése alapján a 2013. év után egy darab, a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, 98 Ft névértékű "A" sorozatú, dematerializált módon előállított, névre szóló törzsrészvénye után 55 Ft, azaz Ötvenöt forint bruttó osztalékot fizet. Az osztalékfizetés kezdő időpontja: 2014. április 22.

Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapír-számláján 2014. április 14-én nyilvántartanak ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt. A 2013. évi osztalékra jogosító ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt utoljára 2014. április 9-én lehet vásárolni a tőzsdei forgalomban. Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. tulajdonosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés