Előfizetői tartalom

Kevesebb lett a Richter profitja

Portfolio
Ismertette a Richter az április 24-én tartandó éves rendes közgyűlésére vonatkozó előterjesztéseit és határozati javaslatait, ezek alapján a korábbi bejelentéssel összhangban 57 forintos osztalékfizetést javasolnak részvényenként. Az igazgatóság javasolja továbbá a közgyűlésnek, hogy az elkövetkező 1 évben a Richter saját részvényeket vásárolhasson.

Mit mutatnak az eredmény beszámolók? Közzétette a Richter a közelgő éves rendes közgyűlésére vonatkozó előterjesztéseket és határozati javaslatokat. Ezek alapján az igazgatóság azt javasolja a közgyűlésnek, hogy fogadják el a társaság 2013-as konszolidált beszámolójának tervezetét 42,4 milliárd forint adózott eredmény és 716,47 milliárd forint mérlegfőösszeg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés