Előfizetői tartalom

Tavaly tovább csökkent a Visa részesedése a magyar piacon

Portfolio
A Visa piaci részesedése 14,4 százalékra csökkent tavaly, de a társaság úgy gondolja, idén fordulópont jöhet el a januárban életbe lépett szabályozások miatt. A Visa érintésmentes kártyáinál és az ezeket elfogadó POS-terminálok számában is növekedésre számítanak. Az érintésmentes technológia és a mobilfizetés is terjed, de a legdinamikusabban növekvő üzletág az e-kereskedelem a fizetési kártya üzletágban - hangzott el a Visa Europe tavalyi eredményéről tartott sajtótájékoztatón.

Kiss Ede, a Visa Europe magyarországi vezetője is részt vesz a Portfolio.hu május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Mi a helyzet a Visával Magyarországon? Az interchange szabályozások kapcsán Kiss Ede elmondta: "a pénzügyi szolgáltatói szektor új folyamatos szabályozással és jogalkotással néz szembe, azt várjuk, hogy minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés