Előfizetői tartalom

Adómentességet kaphat a Volkswagen egy új gyárért cserébe

Portfolio
A Volkswagen megnyithatja első thaiföldi gyárát annak érdekében, hogy behozza lemaradását a Toyotával szemben Délkelet-Ázsiában, erről az ügyet jól ismerő forrás beszélt. A lépésnek más előnye is lenne, a thaiföldi kormány új programjában ugyanis adómentességet ígért azoknak a gyártóknak, akik legalább 200 millió dollárt fektetnek be az országban - írja az Automotive News Europe.

A Volkswagen mindent megtesz annak érdekében, hogy megvalósítsa 2018-ra kitűzött célját, és a világ vezető autógyártójává váljon. A németek ezúttal Thaiföldön készülnek új gyárat létesíteni annak érdekében, hogy behozzák lemaradásukat a nagy riválisuk, a Toyotával szemben Délkelet-Ázsiában. A lépéssel sokat nyerhet a Volkswagen, ugyanis a thaiföldi kormány adómentességet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés