Előfizetői tartalom

Hétfőtől Újbudán folytatódik az 1-es villamos felújítása

Portfolio
Az 1-es villamos meghosszabbítása, valamint az ehhez kapcsolódó közműkiváltási munkák miatt 2014. április 7-től (hétfőtől) lezárják a Hengermalom utat a Szerémi út és a Fehérvári út között. Ugyanekkor a Fehérvári úti csomópontban vízvezeték-szerelési munkák kezdődnek, ezért változik a Fehérvári út forgalma. A korlátozások érintik a 114-es és a 214-es buszjárat közlekedését is. Az 1-es villamos meghosszabbítással 3,2 kilométer hosszú új szakaszt építenek ki a Rákóczi híd-Szerémi út-Hengermalom út útvonalon, ezáltal új, kötöttpályás kapcsolat jön létre Dél-Buda és Pest között, mellyel Újbuda új, átszállásmentes kapcsolatokkal gazdagodik - írja a BKK.

2014. április 7-étől (hétfőtől) az 1-es villamos meghosszabbításának építési munkái miatt lezárják a XI. kerületi Hengermalom utat a Szerémi út és a Fehérvári út között az átmenő forgalom elől. Ennek hatására: A közúti forgalomban résztvevők az Etele útról csak a Fehérvári útra, az ellenkező irányból érkezők pedig a Rákóczi híd híd felől csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés