Előfizetői tartalom

A Fed jegyzőkönyve segített az amerikai tőzsdéknek

Portfolio
Visszafogott emelkedés jellemezte az amerikai parkettet a kereskedés elején, azonban a jegybank üléséről készült jegyzőkönyv publikálását követően a vezető részvényindexek megindultak, végül 1,1-1,7%-os emelkedést láthattunk. A befektetők azért lehetettek optimisták, mert a jegybank kinyilvánította, hogy a kamatokhoz nem fog idejekorán hozzányúlni. Az utóbbi napokban látott eséseket követően azért várható volt már a megnyugvás is, a neheze azonban csak most jön, a gazdasági fundamentumokról ugyanis átkerül a figyelem a vállalati gyorsjelentésekre.

2014. április 09. 22:01 Megosztás Szép vége lett a szerdai kereskedésnek Az óvatosabb kezdést követően a vezető amerikai részvényindexek nagyobb emelkedéssel zárták a szerdai kereskedést, a Nasdaq 1,7%-kal, a Dow és az S&P 1,1%-kal erősödött....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés