Előfizetői tartalom

Lefeküdt az eBay menedzsmentje a nagybefektető előtt

Portfolio
Fellélegezhet az eBay menedzsmentje, ugyanis a vészesen közelgő éves közgyűlés előtt sikerült megállapodniuk Carl Icahn nagybefektetővel, aki igencsak megszorongatta őket az elmúlt hetekben-hónapokban. Az egyezség értelmében Icahn egyelőre letesz arról a tervéről, hogy a PayPal leválasztását javasolja, cserében pedig a nagybefektető számára is elfogadható személy kerül a társaság igazgatóságába - írja a CNBC.

Icahn megtörte az eBay menedzsmentjét Sikerült egyezségre jutnia az eBay menedzsmentjének és Carl Icahn nagybefektetőnek a jövő hónapban tartandó éves közgyűlés előtt. Ennek értelmében Icahn felhagy korábbi tervével és nem javasolja majd a PayPal leválasztását, míg az eBay korábbi állításával ellentétben mégis helyet biztosít az igazgatótanácsában egy olyan személynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés