Előfizetői tartalom

Ilyen lesz az új iPhone

Portfolio
Egyre többet hallani az Apple legújabb okostelefonáról igaz, a vállalat egyelőre semmilyen hivatalos információt nem tett közzé. Az eddig napvilágot látott hírek szerint az iPhone 6 jó eséllyel nagyobb kijelzővel lesz felszerelve, mint elődje, sőt egyesek szerint a készülék az NFC technológiának köszönhetően mobil fizetésre is alkalmas lesz. Mindezeket a pletykákat most egy újabb elemző erősítette meg - írja a Business Insider.

Nagyobb kijelző és NFC Hónapokon belül bemutathatja az Apple a legújabb zászlóshajóját, az iPhone 6-ot. A KGI Securities elemzőjének, Ming Chi Kuonak a birtokába jutott információk szerint a társaság idén két különböző kijelzőmérettel rendelkező telefont dobhat piacra: első körben, a harmadik negyedévben egy 4,7 collos készülékkel lepheti meg a fogyasztókat az Apple...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés