FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

A benzineseken csattanhat az ostor

Portfolio
A hét második felében 107-108 dollár között cserélt gazdát a Brent, ez pedig a finomított termékárakban is nyomot hagyott. Legfeljebb a forint erősödése szolgálhatna az autósok örömére, ez némileg tompítja majd az áremelkedést. A benzin esetén legfeljebb 2-3 forintos áremelés képzelhető el, míg a dízel ára várhatóan nem mozdul majd.

Felfelé mozdult a Brent árfolyama a héten, a fekete arany a 108 dolláros szintet közelítette meg a hét második felére, ennek megfelelően a finomított termékárak is emelkedéssel zártak.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai közül a benzin esetében látott 2,5%-os emelkedésből és a dízel esetén tapasztal 0,9%-os drágulás közül csak előbbi indokolna árváltozást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés