Előfizetői tartalom

Jön az ujjlenyomat-olvasós mobilbanki belépés

Portfolio
Egy új-zélandi bank, a Westpac ügyfelei hamarosan képesek lesznek a Samsung S5 mobiltelefonokon ujjlenyomatuk beolvasásával belépni a mobilbankjukba, ami jelentősen csökkentheti a visszaélések kockázatát. A bank a tervek szerint az iPhone-okra is kiterjeszti a megoldást, feltéve, ha az Apple is engedélyezi majd külső fejlesztők hozzáférését a technológiához.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Az új-zélandi Westpac ügyfelei lehetnek a világon az elsők, akik ujjlenyomatukkal azonosíthatják magukat mobilbanki belépésekkor. A bank a Samsung S5 készülékének ujjlenyomat-olvasó technológiájára építette fel a mobilbanki applikációját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés