FONTOS Újra műtéten esett át Robert Fico – Kiderült, milyen állapotban van a szlovák kormányfő
 
Előfizetői tartalom

Örülnek a Coca-Cola részvényesei

Portfolio
A várakozásoknak megfelelő bevételről és nyereségről számolt be a Coca-Cola ma, az amerikai tőzsdék nyitását megelőzően közzétett negyedéves gyorsjelentésében. Viszont jelentős saját részvényt vásárlást jelentett be, amit örömmel fogadtak a befektetők, a részvények közel 3%-ot erősödtek a nyitás előtti kereskedésben.

Nem okozott nagy meglepetést az üdítőipari nagyvállalat, a Coca-Cola ma, a piacok nyitása előtt közzétett első negyedéves gyorsjelentésével. Bár a társaság csökkenésről számolt be a bevétel és az eredmény szintjén is, azonban az elemzők számítottak erre, a konszenzusnak megfeleltek a számok.A bevétel annak ellenére csökkent, hogy az értékesítési volumen 2%-kal emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés