Előfizetői tartalom

Felvásárolhatóvá válna a Park

Portfolio
A Graphisoft Park menedzsmentje korábban érdekes javaslattal állt elő, mely szerint a közgyűlés jóváhagyása esetén a vállalat a vezetői részére ötszörös szavazattal bíró részvényeket bocsáthatna ki. A BÉT-en közzétett közlemény szerint a társaság egyik nagytulajdonosa, a Concorde Alapkezelő a Vezetői Részvény Programot érintő módosító javaslatot tett, mely ha elfogadásra kerülne, úgy a menedzsment bizonyos szintű kontrollt kapna, ugyanakkor egy vonzó ajánlat esetén már lehetőség nyílna a társaság felvásárlására.

Módosító javaslat a Concorde Alapkezelőtől Egy érdekes javaslatot tartalmazott a Graphisoft Park közgyűlési előterjesztése, mely szerint a társaság a vezetői részére olyan részvényeket bocsáthat ki a közgyűlés jóváhagyása esetén, melyek ötszörös szavazatot biztosítanak. A hivatalos indoklás szerint erre azért van szükség, mert ezzel esetleges ellenséges felvásárlásokat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái