Előfizetői tartalom

Ezek a cégek a közbeszerzések nagy nyertesei

Portfolio
A cégek egymás közötti és politikusokkal való kapcsolatait, illetve a beruházásokra megítélt pénzek elköltésének hatékonyságát mellőzve összegyűjtöttük, hogy mely építőipari cégek voltak a közbeszerzések legnagyobb nyertesei 2013-ban. Ezen kívül megnéztük, mióta tevékenykednek a legjelentősebb cégek, mivel foglalkoznak és milyen nagyobb beruházásokban működtek közre az elmúlt évtizedben, illetve 2013-ban.

A kozbeszerzes.hu könnyen kereshető, ám annál nehezebben átlátható adatbázisa alapján ábrázoltuk, hogy melyik 10 cég (illetve cégcsoport) volt a 2013-ban kihirdetett közbeszerzések legnagyobb nyertese.Egy közbeszerzés értékét akkor számoltuk egy céghez, ha a cég neve a nyertes ajánlattevők között szerepelt. A tenderek jelentős részén több cég együtt, konzorciumként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés