Előfizetői tartalom

Több mint 6 éves csúcson a Park

Portfolio
Az utóbbi hetekben ismertette a Park a Vezetői Részvény Program-javaslatát (VRP), melyet több piaci szereplő meglepetéssel fogadott. A Concorde Alapkezelő javaslata, melyet egyébként a Park igazgatósága is támogat, ugyanakkor mérsékelte az aggodalmakat, és úgy tűnik ez a részvényárfolyamban is tükröződik. A papírok árfolyama a tegnapi kereskedésben több mint 6 százalékot emelkedett, ráadásul ma tovább folytatódik a rali, így a részvények árfolyama mintegy 6,5 éves csúcsra emelkedett. A társaság ma tartja a közgyűlését, melyen a VRP-ről is döntenek.

Több mint 6 éves csúcson a Park A tegnapi kereskedésben közel 7 százalékkal került feljebb a Graphisoft Park részvényeinek árfolyama, és a papírok mai is tovább emelkednek, mely során a kurzus 1440 forintig emelkedett, ami mintegy 6,5 éves csúcsot jelent. A részvények nemcsak az utóbbi napokban, hanem tavaly év eleje óta jól teljesítenek, a kurzus több mint 60 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái