Előfizetői tartalom

Végre nem csak a kötelezőre költenek a bankok

Portfolio
Idén már nem csak a kötelező fejlesztésekre, hanem innovatív, értékteremtő informatikai fejlesztésekre is többet költenek a bankok. Ezen belül a mobil és tabletes megoldások kerülhetnek előtérbe. Utóbbiakkal főleg a privátbankok rukkolhatnak elő, a prémium eszközökkel elsősorban marketing- és sales tevékenységet támogathatják. A bankok számára az is fontos, hogy minél gyorsabban, lehetőleg csökkentett back-office fejlesztési igénnyel vezessék be az új technológiákat - véli Kő Róbert, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója.

Kő Róbert előadóként vesz részt a Portfolio május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Idén a kötelező IT-fejlesztéseken túl jut-e pénz innovatívabb fejlesztésekre is a pénzintézeteknél? Kő Róbert: Azt gondolom, hogy igen, főleg a CRM, sales jellegű fejlesztésekre szánnak pénzt, illetve új elektronikus csatornák...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái