FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Végre nem csak a kötelezőre költenek a bankok

Portfolio
Idén már nem csak a kötelező fejlesztésekre, hanem innovatív, értékteremtő informatikai fejlesztésekre is többet költenek a bankok. Ezen belül a mobil és tabletes megoldások kerülhetnek előtérbe. Utóbbiakkal főleg a privátbankok rukkolhatnak elő, a prémium eszközökkel elsősorban marketing- és sales tevékenységet támogathatják. A bankok számára az is fontos, hogy minél gyorsabban, lehetőleg csökkentett back-office fejlesztési igénnyel vezessék be az új technológiákat - véli Kő Róbert, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója.

Kő Róbert előadóként vesz részt a Portfolio május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Portfolio.hu: Idén a kötelező IT-fejlesztéseken túl jut-e pénz innovatívabb fejlesztésekre is a pénzintézeteknél? Kő Róbert: Azt gondolom, hogy igen, főleg a CRM, sales jellegű fejlesztésekre szánnak pénzt, illetve új elektronikus csatornák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés